Taxi 4×27 i København: Ingen forhøjede priser i København jul og nytår!

Taxi 4×27, der i forsommeren blev købt af det svenske taxiselskab, Cabonline, afskaffer alle tillæg for weekend, helligdage og ikke mindst juleaften og nytårsaften i København. Selskabet genindfører samtidigt 25% rabat på kilometertaksen når man bestiller sin taxi i København.

Billiger Taxa priser
Taxi 4×27 dropper alle tillæg i weekender, helligdage samt Jul- og Nytårsaften og indfører nyt og simpelt takstsystem med 25% rabat på kilometertaksten, når man bestiller sin taxi hos Taxi 4×27.

Som en del af den løbende tilpasning til den aktuelle markedssituation, regulerer Taxi 4×27 sine takster og sin takststruktur i København den 23. december 2019.

Selskabet har valgt at forsimple deres takststruktur i København, så der ikke længere skelnes mellem hverdage, weekender og fx jul og nytår. Der er en takst der gælder om dagen/aftenen og om natten alle ugens dage hele året.

Hele branchen fik jo en gedigen næsestyver sidste år, hvor både centraler og chauffører gjorde sig de første erfaringer med prislofterne i den nye taxilov. Det ønsker vi ikke en gentagelse af, så derfor har Taxi 4×27 afskaffet alle tillæg for weekend mm. og kører med et simpelt takstskema i København.

-Fremover har vi nemlig kun to takster i København: Én der gælder om dagen og aftenen fra kl. 6 om morgen til midnat og én om natten fra midnat til kl. 6 om morgenen. Disse to takster gælder alle ugens dage og altså også i weekender, helligdage og jule- og nytårsaften, fortæller administrerende direktør i Cabonline Danmark, Thomas RB Petersen.


25% rabat på kilometertaksten i København
Selskabet genindfører samtidigt 25% rabat på kilometertaksten, når man bestiller sin taxi.

Som en del af den nye takststruktur i København genindfører vi 25% rabat på kilometertaksten. Vi har endda udvidet rabatten til at gælde 24/7 og for både almindelige taxier og store taxier – men det kræver man bestiller sin taxi for at få rabatten. Vi har ønsket at der skal være fordele ved at bestille bilen, fremfor at tage den på gaden, siger selskabets direktør, Thomas RB Petersen.

De nye takster er gældende fra mandag den 23. december.

Billiger Taxa priser
Taxi 4×27 dropper alle tillæg i weekender, helligdage samt Jul- og Nytårsaften og indfører nyt og simpelt takstsystem med 25% rabat på kilometertaksten, når man bestiller sin taxi hos Taxi 4×27.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *